Відповідно до Закону України «Про соціальні послуги» Міністерством соціальної політики України  видано наказ  від 10.05.2023 № 158-Н «Про проведення апробації проекту Державного стандарту соціальної послуги соціального супроводу сімей/осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах».

Фото без опису

 З метою забезпечення проведення апробації проекту Державного стандарту в рамках співпраці Міністерства соціальної політики із проєктом «Супровід урядових реформ в Україні», який реалізується Alinea International Ltd. за підтримки Уряду Канади, передбачено низку методичних заходів.

 Даним проєктом передбачено проведення навчання щодо змісту проєкту Державного стандарту, застосування нових інструментів в межах надання соціальної послуги та подальші супервізії фахівців, які будуть брати участь в апробації.

 Слід відмітити, що із Житомирської області лише три громади надавачів соціальних послуг: Любарської, Ушомирської та Брусилівської селищних рад  з 30 травня по 01 червня 2023 р. у м.Львів будуть приймати  участь у апробації.

 

 

Фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг»

Н.Алфіменкова