Фото без опису     Шановні мешканці Брусилівської громади, Ви готові до співпраці, комунікації, розвитку, навчання?!

    Уже 30 і 31 травня з 10.00 до 14.00стартує тренінг для представників різних сфер діяльності, а саме органів місцевого самоврядування та малих і середніх підприємств.

    Співпраця між громадою та бізнесом є важливим фактором у створенні міцної спільноти. Саме тому створено унікальну програму, яка допоможе нам зміцнити ці зв’язки та підтримати розвиток нашої громади.

   За підтримки програми міжнародної співпраці EU4Business буде проведено серію тренінгів для представників органів місцевого самоврядування “Інструменти співпраці та комунікації ОМС та бізнесу”. Тренінги проводяться в рамках проєкту “Спроможна громада для ведення бізнесу” у Житомирській області, який виконує «Агенція регіонального розвитку Житомирської області» в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» ( https://zrda.org/mspproject-eu-3/ ), яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує  Фонд розвитку підприємництва      (https://www.facebook.com/100068677951306/posts/545023164463611/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v), стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія DeutscheGesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

      Будемо працювати у таких напрямках:

  • Підготовка та поширення інформації про інвестиційний потенціал ТГ.
  • Комунікаційна кампанія під час залучення інвесторів.
  • Супровід інвестора та стандарти роботи з інвесторами.
  • Написання стратегічних документів громади у сфері розвитку локального бізнес-середовища (план соціально-економічного розвитку, стратегія розвитку громади, план розвитку підприємництва).
  • Механізми комунікації органів місцевого самоврядування з локальним бізнесом.
  • Рада підприємців в громаді як ефективний механізм взаємодії ОМС та бізнесу.
  • Інструменти підтримки та розвитку підприємництва в громаді.
  • Допомога з вирішенням проблемних питань локального бізнесу.
  • Кризовий менеджмент від ОМС.
  • Розробка проектів спільно з бізнесом.
  • Навчальні проекти з розвитку власної справи для підприємців/ молоді/ громадян.

   Для участі у тренінгах необхідно лише заповнити коротку форму реєстрації за посиланням: https://forms.gle/KxmLuzxJTCTJso7s8.

   Дякуємо за вашу зацікавленість та до зустрічі на тренінгах! Чекаємо на Вас!

Коли? 30 і 31 травня

О котрій? 10:00-14:00 годин.

Де? смт. Брусилів, вул. Небесної Сотні , 2

Нагадаємо, що Агенція регіонального розвитку Житомирської області у партнерстві з ГО «Improve yourself» реалізує проєкт «Спроможна громада для ведення бізнесу» із підтримки МСБ у Малинській, Коростишівській, Радомишльській та Брусилівській громадах – на замовлення програми EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП. Для більш детальної інформації переходьте за наступним посиланням: https://zrda.org/mspproject-eu-3/