Брусилівське  відділення  Житомирського  районного  відділу  ДУ «ЖОЦКПХ МОЗУ»  здійснює  моніторинг  за  станом  захворюваності  та  проводить  епідеміологічне   розлідування  випадків.

Фото без опису

    Протягом   квітня  місяця  захворюваність  на гострі  респіраторні   вірусні  інфекції  в  населених  пунктах  Брусилівської  ОТГ   знаходяться  на  дещо  нижчих  рівнях  ніж  в березні  місяці,  так зареєстровано  в квітні  місяці  174  випадків  ГРВІ,  в березні  216  випадків ,  що на 24,1%  нижче  показника  квітня,  зниження   відбулось  за  рахунок  вікової  групи  до 17  років  на     54 %.  Питома  вага,  якої  складає  в квітні  місяці  36,6%.

   Таким  чином  в громаді  відмічається  активність середнього   рівня  інтенсивності.  Крім  того,   за  4 місяці   зареєстровано  81 випадок  коронавірусної   інфекції.  Госпіталізовано  22  особи  з  ускладненнями, що становить  27,1%.  З ускладненнями  госпіталізовано, в основному  не щеплені  особи. 

  За останній  тиждень   перевищення  середньо обласних   показників  не зареєстровано.  Випадки  захворювань  на COVID-19  зареєстровано  в 20  населених  пунктах  громади,   але  найчастіше  хворіли на  COVID-19  в с.с. Ставище,  Долинівка,  Осівці  та смт. Брусилів.

  Зареєстровано  також  випадки  вітряної  віспи, корости,  мікозів.

 

 

   Валентина  ШУЛЯРЕНКО,  завідувач  Брусилівського  відділення

Житомирського районного відділу ДУ «ЖОЦКПХ МОЗУ»