Відповідно до розпорядження селищного голови від 17.02.2023 № 21, враховуючи пропозицію старости селищної ради на території Карабачинського старостинського округу Святнюк А.В. щодо перейменування вулиці Пушкіна, провулка Пушкіна в смт Брусилів на вулицю Махнівка та провулок Махнівка та звернення  з ініціативою  щодо проведення  громадських слухань від 06.02.2023, з метою врахування громадських інтересів жителів населеного пункту щодо перейменування вулиці Пушкіна, провулка Пушкіна в смт Брусилів Житомирського району Житомирської області ОГОЛОШУЄТЬСЯ  проведення громадських слухань щодо перейменування  вулиці Пушкіна, провулка Пушкіна в смт Брусилів Житомирського району Житомирської області.

Фото без опису

  Відповідальною за організацію проведення громадських слухань від імені Брусилівської селищної ради визначено старосту селищної ради на території Карабачинського старостинського округу Святнюк Аліну Валеріївну. Адреса: вул. Небесної Сотні, 2 смт. Брусилів, Житомирського району Житомирської області. Електронна адреса alinasvyatnuk@gmail.com, Контактний телефон 0971117329.

  Пропозиції, зауваження та  рекомендації щодо перейменування  вулиці Лермонтова в смт Брусилів приймаються від жителів  смт Брусилів  в усній, письмовій та електронній формі до 17.00 год. 16 квітня 2023 року.

 Датою та місцем проведення громадських слухань (зустріч з мешканцями) визначити 17 квітня 2023 року о 12:00 год. в адміністративному приміщенні Брусилівського селищного будинку культури за адресою: вул. Митрополита Іларіона, 17 смт Брусилів, Житомирський район, Житомирська область.

 На громадські слухання запрошуються жителі селища Брусилів, депутати селищної ради , представники  громадських організацій,  керівники   підприємств, установ, організацій. 

 

 

Віктор ШКУРАТІВСЬКИЙ, секретар селищної ради