Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення громадських слухань

        Відповідно до розпорядження селищного голови від 25.01.2023 № 12, враховуючи пропозицію старости селищної ради на території Карабачинського старостинського округу Святнюк А.В. щодо перейменування вулиці Центральної в с.Карабачин   на вулицю Омельченка Олександра та звернення  з ініціативою  щодо проведення  громадських слухань від 10.01.2023, з метою врахування громадських інтересів жителів населеного пункту щодо перейменування  вулиці Центральної в с. Карабачин Житомирського району Житомирської області ОГОЛОШУЄТЬСЯ  проведення громадських слухань щодо перейменування  вулиці Центральної в с.Карабачин Житомирського району Житомирської області.

Відповідальною за організацію проведення громадських слухань від імені Брусилівської селищної ради визначено старосту  селищної ради на території Карабачинського старостинського округу Святнюк Аліну Валеріївну. Адреса: вул. Шевченка, 1 с. Карабачин, Житомирського району Житомирської області. Електронна адреса alinasvyatnuk@gmail.com, Контактний телефон 0971117329.

Пропозиції, зауваження та  рекомендації щодо перейменування  вулиці Центральної в с.Карабачин приймаються від жителів  с.Карабачин  в усній , письмовій та електронній формі до 18.00 год. 25 березня 2023 року.

Датою та місцем проведення громадських слухань ( зустріч з мешканцями) визначити  23 березня 2022 року о 12:00 год. в адміністративному приміщенні селищної ради за адресою: вул. Шевченка,1 с.Карабачин.

        На громадські слухання запрошуються  жителі села Карабачин, депутати селищної ради , представники  громадських організацій,  керівники   підприємств, установ, організацій.        

 

 

Селищний голова                                                             Володимир ГАБЕНЕЦЬ