Брусилівська селищна рада оголошує конкурс по визначенню уповноважених аптечних установ та лікувально-профілактичних,  стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи  у 2023 році.

Фото без опису

 Перелік документів, які подаються на розгляд Комісії по визначенню уповноважених аптечних установ та лікувально-профілактичних, стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи:

 За напрямком щодо безоплатного забезпечення лікарськими засобами за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи:

  1. Заява про участь у конкурсі на бланку суб’єкта господарювання;
  2. Копія статуту, засвідчену підписом керівника, що скріплюється печаткою;
  3. Копія ліцензій на роздрібну торгівлю лікарськими засобами, придбання, зберігання, перевезення, знищення, реалізація (відпуск) наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, завірену печаткою суб’єкта господарювання;
  4. Копія свідоцтва про державну реєстрацію, завірену печаткою суб’єкта господарювання;
  5. Копія довідки з єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, завірену печаткою суб’єкта господарювання;
  6. Копія свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість, завірену печаткою суб’єкта господарювання;
  7. Копія фінансового документа, що підтверджує можливість здійснювати пільгове медичне забезпечення постраждалих громадян за рахунок власних оборотних коштів з подальшим відшкодуванням видатків (баланс, звіт про фінансові результати, звіт про рух грошових коштів, тощо), завірену печаткою суб’єкта господарювання.
  8. Зразки підписів керівника, головного бухгалтера та їх заступників на бланку суб’єкта господарювання.
  9. Банківські реквізити на бланку суб’єкта господарювання.
  10. Інформація суб’єкта господарювання щодо мережі аптек по території Брусилівської селищної територіальної громади із зазначенням можливостей відпуску ліків по території громади.
  11. Відомості про дотримання граничних постачальницько-збутових надбавок на лікарські засоби і вироби медичного призначення (крім наркотичних, психотропних лікарських засобів, прекурсорів та медичних газів).

 За напрямком щодо безоплатного позачергового та пільгового першочергового зубопротезування (за винятком зубопротезування із дорогоцінних матеріалів та прирівняних по вартості до них, що визначаються Міністерством охорони здоров’я України) громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи:

  1. Заява про участь у конкурсі на бланку суб’єкта господарювання.
  2. Копія статуту, засвідчену підписом керівника, що скріплюються печаткою.
  3. Копія ліцензій на здійснення медичної практики (стоматологія), завірену печаткою суб’єкта господарювання;
  4. Копія свідоцтва про державну реєстрацію, завірену печаткою суб’єкта господарювання.
  5. Копія довідки з єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, завірену печаткою суб’єкта господарювання.
  6. Копія свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість, завірену печаткою суб’єкта господарювання.
  7. Копія фінансового документу, що підтверджує можливість здійснювати пільгове медичне забезпечення постраждалих громадян за рахунок власних оборотних коштів з подальшим відшкодуванням видатків (баланс, звіт про фінансові результати, звіт про рух грошових коштів, тощо), завірену печаткою суб’єкта господарювання.
  8. Зразки підписів керівника, головного бухгалтера та їх заступників на бланку суб’єкта господарювання.
  9. Банківські реквізити на бланку суб’єкта господарювання (при наявності) в довільній формі.
  10. Відомості про дотримання граничних постачальницько-збутових надбавок на лікарські засоби і вироби медичного призначення (крім наркотичних, психотропних лікарських засобів, прекурсорів та медичних газів).

  Належним чином оформлені документи подаються за адресою: Житомирська область, Житомирський район, смт.Брусилів, вул.Небесної Сотні,2 до Комісії по визначенню уповноважених аптечних установ та лікувально-профілактичних, стоматологічних закладів для пільгового медичного обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

  Кінцевий термін подачі документів – 30.01.2023 року до 17.00 години.

 Дата проведення конкурсу - 31.01.2023 року о 10.00 годині за адресою: Житомирська область, Житомирський район, смт.Брусилів, вул.Небесної Сотні, 2, зал засідань, кабінет 02.