In Touch Ukraine Foundation

#гуманітарна_допомога #захист_дітей

    Фахівці із соціальної роботи кожного дня спілкуються та підтримують сім'ї з дітьми, родини внутрішньо-переміщених осіб та ті сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах.

  Так допомогу від UNICEF UNICEF Ukraine у межах кроссекторального проекту, який на Житомирщині реалізує In Touch Ukraine Foundation , передали для багатодітної родини. Ця сім'я виїхала ще весною з Херсонської області. Наразі проживає у селі Вільшка Житомирської області.

  Марина розповідає, що були змушені покинути власний дім, аби врятувати дітей. У родині троє дітей, двоє з яких мають інвалідність.

"Вдячні усім за допомогу. У цей час вона особливо потрібна та цінна. На Житомирщині нас прихистили знайомі. Тож маємо можливість відносно спокійно жити. Діти ходять до місцевої школи", - каже Марина.

   Допомогу від ЮНІСЕФ родина отримала у межах гуманітарного кейс-менеджменту. Фахівці із соціальної роботи працюють по всій області. У межах проекту надають перехресну допомогу, аби покрити потреби родини у декілької напрямках:

соціальний захист,

освіта,

охорона здоров'я,

гуманітарна допомога.

#Захист_дітей #InTouchUkraineFoundation #intouchukraine #UNICEF #UNICEFUkraine #Житомир #психолог #діти #навчання #педагоги #проект #територіальні #громада #громадська #організація #гуманітарна_допомога