Фото без опису    Золота осінь поступово добігає до кінця, і вже зовсім скоро зима вступить у свої права.  Золотисто - багряний килим з листя, яке вальсує з вітром, вкриває все навколо.

   Окремі підприємства, установи, організації всіх форм власності, приватні підприємці, громадяни не включилися у «боротьбу з опалим листям», сміттям.

   Брусилівська селищна рада звертається до  тих підприємств, громадян, громадських організацій, які ще не приступили до прибирання і Вам долучитись до проведення Благоустрою території населених пунктів селищної ради на своїх ділянках із дотриманням санітарних вимог, відповідно до Правил Благоустрою території населених пунктів Брусилівської селищної ради від 21.04.2021 року №278.    В разі невиконання та недотримання Правил благоустрою на території громади, а саме: не своєчасне вивезення сміття, бруду, побутових відходів, опалого листя на відведені для цього ділянки або сміттєзвалища  буде  розцінено як адміністративне правопорушення, яке тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованих мінімумів громадян і на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

  Необхідно завершити роботи щодо прибирання центральних вулиць, паркових зон, дитячих майданчиків, прибудинкових територій.

 Звертаємось до всіх мешканців громади навести лад на могилах своїх рідних, утримувати в належному стані місця для поховання: кладовища: братські  могили, меморіальні комплекси та просимо виносити сміття у відведені місця, звідки його вивезуть працівники КП «Добробут» Брусилівської селищної ради.

  Шановні мешканці громади долучайтесь до прибирання прибудинкових територій, проводьте озеленення та покращуйте нашу громаду,адже ми любимо свій край, свою Батьківщину.

 

Дякуємо за підтримку