Фото без описуЗгідно чинного законодавства особа з інвалідністю може отримати засіб технічної реабілітації безкоштовно,  маючи  відповідний запис в індивідуальній програмі реабілітації особи з інвалідністю, що видається медико-соціальними експертними комісіями.

   ТОВ “Форвард-Орто” працює на ринку соціальних послуг, здійснює виготовлення та безкоштовне забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, постраждалих внаслідок антитерористичної операції та інших окремих категорій населення технічними засобами реабілітації, а саме: протезно-ортопедичними виробами, засобами для пересування, ортопедичним взуттям. Проводить гарантійний та післягарантійний ремонт технічних засобів реабілітації та всієї продукції. Для зручності та сервісу, за власний рахунок, проводить заміри, примірку та видачу протезних виробів на дому, а також адресну доставку крісел колісних та взуття ортопедичного.

  При забезпеченні технічними засобами реабілітації надають повний спектр послуг: допомагають особам з інвалідністю при отриманні медичної довідки (МСЕК, ЛКК), направлення на забезпечення технічними засобами реабілітації, професійного підбору та надання консультацій лікарів-ортопедів та фахівців з фізичної реабілітації та, як результат, отримання якісного крісла колісного, протезно-ортопедичних виробів, ортопедичного взуття, що відповідають європейським стандартам, відповідно до потреб та функціональних можливостей користувача.

  Регіональне представництво ТОВ «Форвард-Орто» розташоване за адресою: м.Житомир, вул.Велика Бердичівська, 8, контактний телефон 067-352-71-57, телефон гарячої лінії  0 800 305 333.

 

 

Наталія ГАЛЬЧЕНКО, фахівець з фізичної реабілітації