Фото без опису

  З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації українці згуртувалися як одне ціле: хтось пішов до військкомату, одразу вирушивши на фронт, решта ж волонтерською та іншою допомогою тримають фронт в тилу.

  Працівники освітньої галузі звикли виховувати дітей власним прикладом. Від початку російсько-української війни багато освітян Брусилівщини долучились до допомоги ЗСУ. Зокрема, з нагоди професійного свята працівників освіти було організовано благодійний збір коштів на потреби наших військовослужбовців Спільними зусиллями зібрано 88 тисяч гривень. На ці кошти було придбано 2 генератори, 2 газові обігрівачі, теплова пушка, інструменти для військової  частини, в якій служать жителі нашої громади, оплачено лікарські засоби для реабілітації військового з Брусилівської селищної ТГ, а також значна сума перерахована в БО «Благодійний Фонд Сергія Притули».

     Щиро дякуємо всім, хто в такі важкі часи допомагає й наближує нашу перемогу! Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею. Здоров’я вам, миру та плідної праці на благо українського народу, країни! Героям Слава!

                                                                            Відділ освіти та спорту селищної ради