Повідомлення про початок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території земельних ділянок під індивідуальне дачне будівництво за межами с. Хомутець  на території Брусилівської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

 1. Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації.

 

    Детальний план території земельних ділянок під індивідуальне дачне будівництво за межами с. Хомутець  на території Брусилівської селищної ради Житомирського району Житомирської області розроблено на підставі: Рішення 26 сесії 8 скликання Брусилівської селищної ради від 28.06.2022 року  № 1114  «Про надання дозволу на розроблення детальних планів території».

    Детальний план розробляється з метою визначення функціонального призначення та планувальної організації двох ділянок орієнтовною площею 0,2000 га за межами населеного пункту с. Хомутець – для визначення її цільового призначення, а також просторової композиції і параметрів будівництва дачної забудови.

    Детальний план території земельних ділянок під індивідуальне дачне будівництво за межами с. Хомутець  на території Брусилівської селищної ради Житомирського району Житомирської області складається з пояснювальної записки, додатків та графічних матеріалів.

   Даний проект виконано відповідно до ДБН Б.2.2-12:2019 «Планування і забудова територій», ДБН 5.1.1-14:2012 «Настанова що до складу, змісту, порядку розроблення, погодження та затвердження детального плану території», Земельного кодексу України, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»  у відповідності з діючими державними будівельними нормами, правилами, інструкціями та стандартами.

   Даний проект визначає комплекс умов, обмежень та встановлює гранично

допустимі параметри об`єктів нового проектування.

  При розробці проекту було проведене візуальне обстеження ділянки на місці та ії фотофіксація.

 

2. Основні техніко – економічні показники:

1. Площа території  розробленняорієнтовно 2,0 га;

2. Площа забудови проектна  – до 240 м2;

3. Площа проїзного, пішохідного покриття - орієнтовно 200 м2;

4. Відсоток озеленення – 78 %;

 

3. Відомості про замовника та розробника проектів містобудівної документації та підстави для їх розроблення

         Замовник: Брусилівська селищна рада Брусилівського району Житомирської області.

         Розробник:  ТОВ  «Центр Інвентаризації» код ЄДРПОУ 38862100, архітектор проекту Сергієнко Л.М.  свідоцтво № 4090 від 22.07.2021 Серія НС № 007329, м. Житомир, тел. +380979103983.

         Фінансування робіт здійснювалось за кошти осіб зацікавлених у розробці містобудівної документації.

         Підстава для проектування: Рішення 26 сесії 8 скликання Брусилівської селищної ради від 28.06.2022 року  № 1114  «Про надання дозволу на розроблення детальних планів території».

         4. Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом детального плану території земельних ділянок під індивідуальне дачне будівництво за межами с. Хомутець  на території Брусилівської селищної ради Житомирського району Житомирської області.

  Ознайомитись з Детальним планом можливо безпосередньо в приміщенні Брусилівської селищної ради в секторі містобудування та архітектури селищної ради (смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2) або на офіційному веб-сайті за посиланням: http://brusylivska.gromada.org.ua/

     Строк ознайомлення 1 місяць

 

5. Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій

   Подання та прийом пропозицій здійснюється протягом одного місяця з дня оприлюднення повідомлення. Пропозиції до проекту детального плану території приймаються з 30.09.2022р. до 30.10.2022р. за адресою: 12601, Житомирська область, Житомирський район, смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 тел.(04162) 30-4-85.

    Громадські слухання щодо матеріалів детального плану територій відбудуться 28 жовтня 2022 року о 10:00 в  приміщенні  Брусилівської  селищної ради  за адресою: вул. Небесної Сотні, 2, смт Брусилів, Житомирська обл.

 

Пропозиції до проектів містобудівної документації мають право подавати:

  1. повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  2. юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;
  3. власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;
  4. представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; 
  5. народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

         Відповідно до частини шостої статті 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" ( 3038-17 ) пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця  проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

 

ДОДАТКИ:

 

1.ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ.

2. ПЛАН ІСНУЮЧОГО ВИКОРИСТАННЯ ТЕРИТОРІЇ. ОПОРНИЙ ПЛАН

3. ПРОЕКТНИЙ ПЛАН

4.СХЕМА ІНЖЕНЕРНИХ МЕРЕЖ

5.СХЕМА ВЕРТИКАЛЬНОГО ПЛАНУВАННЯ

6.СХЕМА РОЗТАШУВАННЯ ЗЕМЕЛЬНОЇ ДІЛЯНКИ

7. СИТУАЦІЙНИЙ ПЛАН

8. СХЕМА ПЛАНУВАЛЬНИХ ОБМЕЖЕНЬ