З ініціативи старости Яструбеньківського старостинського округу Брусилівської селищної ради Рафальської Н.А.  проведено благоустрій на вулиці Шевченка смт Брусилів. Жителі жартують, що вулиця стала як проспект. Дякуючи небайдужим сімям, кому болить доля селища, вирубані кущі, багаторічні зарослі, покошено  траву біля занедбаних обійсть. Щира подяка подружжям Коляда, Шкадюків , Лотоцьких, Рафальських, Білобрицьких.

    Особливі слова вдячності хочеться адресувати  Олександру Любашенку і всій його сусідській компанії. ВИ просто МОЛОДЦІ! Самі зі своїми ідеями зробили місце для відпочинку маленьких жителів Брусилова. Адже на місці де був смітник, зарослі, зараз створено ігровий майданчик: дитячі гойдалки, каруселі, споруди для зайняття спортом, лавки та інше. Так тримати!

      Не один день  і не одну вантажівку сміття вивозило КП «Добробут» на чолі з директором  Ігорем Омельчуком, який сам особисто контролював процес.

     То ж бачимо, як можна працювати, за власною ініціативою, було б бажання.

     Звичайно було б бажання... бо  є люди, які кажуть: «На вулицю я не виходжу,і мені все рівно, що там росте і хто по ній ходить...»

    То ж тримаймо наше селище в чистоті, а вона залежить від кожного з нас.

 

 

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису