Фото без опису

  Шановні жителі Брусилівщини!

        Триває війна. Реалії, в яких живемо, вимагають від кожного з нас чималого навантаження, терпіння, розуміння та роботи заради завтрашнього дня нашого краю – перемоги та відновлення країни.

         Щиро дякую сьогодні всім підприємствам та підприємцям, які в такі непрості часи надають робочі місця, вчасно виплачують заробітну плату працівникам та сплачують податки. Це ваш економічний фронт.

         Сьогодні вагома місія фахівців соціальної роботи та працівників культури, які повинні підтримувати людей, – і жителів громади, і внутрішньо переміщених осіб – оточити турботою, підтримати дух людей, приділити увагу одиноким самотнім літнім людям та дітям.

        Найменші жителі громади потребують сьогодні особливої уваги, адже діти не можуть поїхати на відпочинок, а щоденно потребують відволікання від страху та негативних емоцій, пов’язаних з війною, Ми маємо не дозволити ворогу красти у юних українців дорогоцінні дні дитинства.Діти мають розвиватися. Тому ми відновлюємо в липні активну роботу позашкільних закладів освіти громади, бібліотек, музеїв та клубних закладів культури, Це – освітянський та культурний фронт.

       Нині ми працюємо над облаштуванням об’єктів укриття у закладах освіти, зокрема, й у дошкільних, без яких сьогодні неможливе безпечне відвідування цих закладів.

       У кожного свій вклад у Перемогу, яку ми наближаємо.