4 лютого до Брусилівської селищної територіальної громади завітав з візитом  народний депутат України Арсеній Пушкаренко.

 Людина, яка не стоїть осторонь від проблем, які є  в маленьких населених пунктах. Адже саме завдяки сприянню пана Арсенія Брусилівський ліцей імені Г.О. Готовчиця отримав  цінний подарунок – новий шкільний автобус.

 Шкільний автобус – це забезпечення рівного доступу до якісної освіти, безпека дітей у дорозі до школи і, звичайно, спокій батьків кожного школяра, який проживає в Брусилівській громаді.

 Також висловлюємо щиру вдячність за сприяння в отриманні  персональних ноутбуків для вчителів опорних закладів Брусилівської селищної ради. Комп’ютеризація значно допомагає педагогам  під час дистанційного навчання, яке вже стало невід’ємною частиною в умовах пандемії.

 Народний депутат не забув і про кращих працівників освіти, вручивши їм подяки та цінні подарунки.

 Щиро дякуємо пану Арсенію за розуміння та надану допомогу й надіємося на подальшу плідну співпрацю. Бажаємо йому міцного здоров’я, оптимізму, благополуччя!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису