Фото без опису   Інформуємо вас про те, що Комунальне некомерційне підприємство «Житомирський спеціалізований будинок дитини» надає медико-соціальні послуги дітям з інвалідністю не лише вихованцям будинку дитини, але й дітям, віком від народження до 14 років, які потребують, як раннього втручання так і реабілітаційних послуг, в залежності від їх потреб та стану здоров’я. Реабілітаційні послуги дітям з інвалідністю надаються згідно постанови Кабінету Міністрів України від 27.03.2019 р. № 309 «Про затвердження використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю», іншим категоріям дітей на платній та безоплатній основі. Мета установи-допомогти дитині жити незалежним самостійним життям настільки, наскільки це можливо.

  Категорії осіб, що обслуговує реабілітаційний заклад:

-діти, віком від народження  і старші, які належать до груп ризику, щодо отримання інвалідності  (з метою попередження інвалідності);

-діти з інвалідністю  до 10 років включно.

  Реабілітаційні послуги надаються установою за основними класами хвороб, що призводять до інвалідності, а саме:

-ураження центральної та периферичної нервової системи, у тому числі ДЦП;

-ураження опорно-рухового апарату;

-розлади поведінки та психіки у тому числі з синдромом Дауна, аутизмом, уродженими аномаліями та вадами розвитку.

  Адреса КНП «Житомирський спеціалізований будинок дитини»: м.Житомир, вул. Корабельна,8. Телефони для запису на консультацію та запису на проходження курсу реабілітації: реєстратура- (0412) 41-52-69; ординаторська- (0412) 41-52-68.

  Вклад в дитину на початку її життєвого шляху-запорука її щасливого дитинства та майбутнього!

 

               Валентина Мазуренко, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради