На засіданні літературно-мистецького об’єднання «Жива вода» селищного Будинку культури було представлено нові творчі особистості нашої громади.

    Чудові картини Ірини Комарнітської (Молібог) з Брусилова привертають увагу щирістю почуттів та різноманітністю кольорів. Перші, ще дитячі, творчі роботи Ірини ми мали можливість колись бачити на виставках в нашому Будинку культури та в м.Житомирі, коли виступали на обласних оглядах в драмтеатрі. І ось знову ми зустрілися з нашою талановитою землячкою та її роботами, в яких відчувається висока майстерність, творча енергія і любов. Наші земляки мають можливість познайомитися із творчими доробками Ірини як дизайнера-оформлювача родинних святкових подій, має вона багато цікавих творчих задумок і дай, Боже, щоб вони були реалізовані. Вперше на засіданні «Живої води» свої сувенірні роботи представила учениця Лазарівської гімназії Марія Бородкіна. До речі, Марія не лише створює оригінальні творчі подарунки, а й гарно малює, читає вірші- вона була переможцем конкурсу читців творів Лесі Українки, який проводився відділом культури, туризму та ЗМІ Брусилівської селищної ради. Марія разом з іншими дітками передавала свої подарунки в АТО. Віримо, що ми ще не раз зможемо познайомитися з творчими роботами наших сьогоднішніх героїнь. Традиційно, на зустрічі прозвучали і поезія відомих авторів, яку дуже проникливо читала Ксенія Федишина, і нові власні поетичні твори представила керівник мистецького об’єднання «Жива вода» Лариса Філоненко, поштовхом до написання яких стала «Книжкова толока». А по завершенню засідання учасники зустрічі ще довго переглядали творчу виставку наших талановитих героїнь та обмінювалися враженнями від побаченого та почутого на «Живій воді».

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису                        

Фото без опису  

  Г.Андреєва, методист селищного Будинку культури.