11 січня відбулося засідання комісії з визначення переможців конкурсу новорічних локацій. До складу комісії ввійшли: Брусилівський селищний голова Володимир Габенець, секретар селищної ради Віктор Шкуратівський, секретар виконкому Ірина Войцехівська, заступник селищного голови Світлана Приходько та начальник відділу культури, туризму та ЗМІ Лариса Філоненко.

    На конкурс було представлено 15 підприємств, установ та організацій громади, які подали фотографії новорічних локацій, як ззовні так і в середині приміщень.

   Комісією прийнято рішення надати 3 місце (премія 2000 грн.) Хомутецькій ЗОШ I-III ст., 2 місце (премія 3000 грн.) - Соловіївському ЗДО «Дзвіночок» та 1 місце (премія 5000 грн.) – Надії Колодич та групі волонтерів за новорічно-різдвяну локацію на сцені біля селищного Будинку культури. Комісією прийнято рішення вручити заохочувальні премії у розмірі 1000 грн.  кафе «Здвиж» та «Покришівській світлиці».

   Вручення премій відбудеться 14 січня о 13.00 на фестивалі колядок та щедрівок «Коляда Івану Огієнку». Запрошуємо керівників організацій, підприємств та установ, які стали переможцями конкурсу прибути на фестиваль.

Пропонуємо фото локацій-переможців

1 місце

2 місце

3 місце