Сьогодні, 13 грудня, голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко урочисто передав чергову партію сучасних ноутбуків у кількості 1097-ми для 90 навчальних закладів Житомирського району. Загальна сума коштів, використаних на придбання комп’ютерної техніки, становить майже 19 млн грн, у тому числі понад 13 млн грн – за рахунок державного бюджету, а понад 5,6 млн грн – співфінансування з місцевих бюджетів.

  Участь в урочистих заходах з нагоди такої приємної події взяв т.в.о. голови Житомирської райдержадміністрації Олександр Хомич, голови територіальних громад району.

  Загалом майже 2700 освітян Житомирщини уже отримали новенькі ноутбуки в рамках реалізації загальнодержавного проєкту «Ноутбук кожному вчителю».

  Крім цього, сьогодні завдяки програмі «Шкільний автобус» три територіальні громади – Брусилівська, Старосілецька та Попільнянська – отримали ключі від новеньких  шкільних автобусів. Тож тепер у дітей не буде проблем з тим, як дістатися до своїх освітніх закладів.

 Кожен автобус розрахований на 30 місць, оснащений пасками безпеки, вогнегасниками та аптечками.

  Як зазначалося під час урочистої передачі шкільного автотранспорту громадам, для потреб області за останні два роки  вдалося придбати 34 зручних й доступних шкільних автобусів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису