Одним із пріоритетних завдань служби зайнятості є тісна співпраця з роботодавцями для прискореного працевлаштування шукачів роботи, швидкого та якісного укомплектування вільних робочих місць. Досить актуальним є  це і в час, коли держава живе та працює в умовах карантину.

 Наш Брусилівський район має сільськогосподарський напрям, тому і попит роботодавців зумовлений на працівників даної сфери.

  Напередодні свята - Дня працівників сільського господарства хочемо поділитись результатами співпраці з нашими агропідприємствами. Серед них ТОВ «Агрофірма «Брусилів», ПП «Україна», ТОВ «Долинівське», ТОВ «Горіх Полісся», ТОВ « Брусвяна», ПП «Сузір’я», ФГ «Габенець», ФГ «Агро Поле-Ш», ФГ «Катерина Ягідна», ФГ «Мерцана» тощо.

  Протягом 10 місяців за сприяння районної служби зайнятості укомплектовано:

 14 вакансій для ПП «Україна» - заробітна плата варіюється від  мінімальної для некваліфікованих робітників, і від 8 до 18 тис. - для спеціалістів;

  13 вакансій для ТОВ «Агрофірма «Брусилів», 6 вакансій для ТОВ «Долинівське», 5 вакансій для ТОВ « Брусвяна»,  з зарплатою 6-7 тис. грн..;

  9 вакансій для ТОВ «Горіх Полісся» із заробітною платою від 7 до 10 тис.;

 18 вакансій для фермерських господарств із заробітком 6 -7 тис. грн..

 У розрізі професій вакансії представлені  трактористами, водіями, слюсарями - ремонтниками, операторами машинного доїння, робітниками з догляду за тваринами, токарями, охоронниками, агрономами, ветеринарними лікарями, інженерами-технологами з виробництва та переробки продукції тваринництва, юристами, менеджерами, кухарями та підсобними робітниками тощо.

 Ми висловлюємо велику вдячність роботодавцям, які в цей складний час продовжують працевлаштовувати безробітних, забезпечуючи гідні умови праці, та щиро вітаємо з наступаючим професійним святом - Днем працівників сільського господарства. Нехай і надалі ниви  та сади приносять щедрі врожаї, в життя втілюються всі задумані плани. Здоров’я та добробуту Вашим родинам!

Фото без опису