На Житомирщині продовжується успішна реалізація дорожніх проєктів у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Так, завершено реконструкцію дороги в Оліївській громаді, яка відома як напрямок Кам’янка-Вільськ.

  Завдяки президентській програмі відтепер стара білощебенева дорога між цими селами, яка впродовж десятиліть перебувала у жахливому стані, має якісне асфальтне покриття.

«Для мене реалізація цього об’єкту була надзвичайно важливою, оскільки пам’ятаю зустрічі з громадськими організаціями та жителями цих сіл, які щоразу звертались за допомогою. Адже це основний шлях, який сполучає майже половину створеної громади»,  написав на своїй Фейсбук-сторінці голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

  Вже зараз дорогою користуються багато людей: місцеві жителі їздять нею на роботу до районного центру, а діти добираються на шкільному автобусі до навчальних закладів.

  Відповідно до проєкту було влаштовано новий дорожній одяг, тротуар з асфальтобетонну та встановлено нові знаки й сигнальні стовпчики.

  Ремонт дороги тривав 6 місяців. Загальна вартість робіт склала понад 61 мільйон гривень.

«Наш пріоритет – покращити безпеку всіх учасників дорожнього руху. Переконаний, що якісні дороги мають бути скрізь. І ми продовжимо працювати над цим важливим завданням»,  наголосив Віталій Бунечко.