У всі часи справа захисту та охорони державного кордону була почесною та відповідальною. Нині, враховуючи виклики сьогодення, професія захисників кордонів набула особливого значення. Державна прикордонна служба України запрошує громадян на військову службу за контрактом для укомплектування вакантних посад в окремому регіональному центрі комплектування з місцем дислокації у м. Житомир. Сьогодні, 01 жовтня 2021 року, відбулася зустріч старшого офіцера відділу комплектування Житомирського прикордонного загону  майора Максима Баранівського із 10 безробітними  Брусилівської районної філії Житомирського ОЦЗ.

 Умови служби:

на військову службу за контрактом приймаються громадяни призовного віку (без наявної строкової служби), які мають вищу, професійно-технічну або повну загальну середню освіту та військовозобов’язані (особи, які проходили військову службу у військових формуваннях України) віком від 18 до 40 років.

Переваги:

проходження військової служби за контрактом за місцем проживання;
гарантія стабільного грошового забезпечення (заробітної плати) –
від 10 тис. грн; оплачувана відпустка; якісне безкоштовне медичне обслуговування; можливість кар’єрного зростання та навчання у навчальних закладах Державної прикордонної служби України; безкоштовне харчування під час несення служби;виплата грошової компенсації за піднайом житла та інші соціальні гарантії передбачені законодавством тощо.

  З питань прийому на військову службу за контрактом, або для з’ясування додаткової інформації з питань проходження військової служби слід звертатися безпосередньо до посадових осіб Окремого регіонального центру комплектування з місцем дислокації у м. Житомир..

Контакти м. Житомир, вул. С.Параджанова, 125, (096) 305-77-55, (066) 085-88-89

Фото без описуФото без опису