Фото без опису  Вже стало традицією, в останній день вересня,  відзначати прекрасне та величне свято День усиновлення, символ добра та милосердя громадян, які відкривають свої серця і двері домівок для дітей, обділених долею.

  Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою є посмішки щасливих дітей, які дарують радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

  Щиро вітаємо із святом родинного затишку та дитячої надії, всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, маму і тата. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло.

  Бажаємо всім вам міцного здоров’я, щастя та злагоди. Нехай щедрість і милосердя ваших душ примножується з кожним днем. Бажаємо Вам крокувати по життю з Вірою, Надією, Любов’ю та Мудрістю! Сил, натхнення, терпіння! Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваші домівки, і ростуть здоровими і успішними ваші діти.

  Хай в Україні будуть лише щасливі діти!!!

 

    Людмила МЕЛЬНИК, начальник служби у справах

дітей селищної ради