1 вересня 2016 року по всій країні свої двері перед відвідувачами відкрили точки доступу до безоплатної правової допомоги – бюро, які дозволили охопити юридичною допомогою жителів найвіддаленіших сіл області.

 З нагоди 5-річчя діяльності, на Житомирщині відбулася низка заходів із соціальними партнерами системи БПД, що включали публічну презентацію результатів діяльності Житомирського місцевого центру разом з бюро правової допомоги за останні 5 років.

 2 вересня директор Житомирського місцевого центру з надання БВПД Олександр Коваль відвідав  Брусилів. На базі Брусилівської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості він презентував діяльність структурних підрозділів системи БПД з моменту їхнього створення.

 На зустрічі пан Олександр та фахівці бюро, разом з партнерами системи БПД – представниками органів виконавчої влади, об’єднаних територіальних громад, державних установ, громадських організацій  – ділилися здобутками, підбивали підсумки діяльності за 5 років роботи та планували подальшу співпрацю.

  Згодом Олександр Коваль підсумував: «Ми хочемо, щоб наші співвітчизники знали, що вирішити свою правову проблему вони можуть за допомогою фахівців системи БПД. А ми, в свою чергу, маємо мінімізувати бар’єри доступу до наших послуг. Адже завжди приємно бачити щасливих людей, які завдяки правовій допомозі вирішили свою проблему, і відчувати, що твоя робота потрібна суспільству».

  Після зазначених заходів представники системи БПД відвідали  с. Краківщина Брусилівської ОТГ. Тут вони забезпечили роботу консультаційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги та провели правопросвітницькі заходи для мешканців громади.