За результатами роботи у 2021 році два брусилівські підприємства відзначені подяками від служби зайнятості у переддень Дня підприємця: ТОВ «БЛФЗ Файдал УА», керівник Роговський Микола Антонович та ТОВ «Брусилівський маслозавод», керівник Вознюк Микола Федорович.

  ТОВ «БЛФЗ Файдал УА» сучасне потужне підприємство, на якому створені гідні умови праці та відпочинку. Сьогодні тут мають роботу 56 брусилівчан, які виробляють фарби, лаки, декоративне покриття тощо. Підприємство пишається якістю своєї продукції, адже використовує високоякісну імпортну сировину та високотехнологічне обладнання. Продукція підприємства знана як в Україні так і за її межами.

  ТОВ «Брусилівський маслозавод» іде в ногу  з часом, має реконструйовані цехи, що дає можливість створювати нові робочі місця та випускати різноманітну якісну молочну продукцію. На заводі працює близько 155 осіб. Реалізується продукція підприємства по всій Україні.

 Сьогодні до цих підприємств із гарною місією завітав директор Брусилівської районної філії Житомирського ОЦЗ Олександр Дрозд, аби вручити керівникам Почесні грамоти з нагоди Дня підприємця. В робочому цеху, в оточенні трудового колективу відбулася церемонія вручення грамоти директору ТОВ «БЛФЗ Файдал УА» Роговському М. А. Директор служби зайнятості подякував Миколі Антоновичу за співпрацю, розуміння і побажав йому та колективу, який очолює, звершень у праці, гідної оцінки праці, життєвих гараздів та процвітання.

  Вручаючи Почесну грамоту за тісну співпрацю Вознюку М. Ф., директор філії О. Дрозд відзначив, що службу зайнятості та ТОВ  «Брусилівський маслозавод» пов’язують давні партнерські стосунки, тому   подякував за довіру до служби зайнятості в питаннях кадрового укомплектування підприємства та побажав успіхів у роботі.

Фото без опису