21 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко оглянув роботу системи моніторингу за станом доріг та умовами руху Weigh in motion (WIM) поблизу с. Дідовичі Новоград-Волинського району.

  Так, спільно з керівництвом Новоград-Волинського району та представниками Подільського міжрегіонального управляння Укртрансбезпеки Віталій Бунечко ознайомився з роботою комплексу габаритно-вагового контролю та ситуацією щодо перевантаження великогабаритного транспорту на автошляху М-06/Е40.

«Цьогоріч у рамках програми Президента «Велике будівництво» на Житомирщині  буде побудовано та реконструйовано майже 250 кілометрів доріг. Наша мета — зберегти ті об’єкти інфраструктури, які вже побудовані в Житомирській області, та вберегти їх від подальшого руйнування. Одним із таких інструментів є фіксація порушень, пов’язаних із перевантаженням великогабаритного транспорту, який у свою чергу руйнує автодороги області», — наголосив Віталій Бунечко.

  На даний час у Подільському міжрегіональному управлінні Укртрансбезпеки налічується 4 габаритно-вагових комплекси різних типів, один з яких, для посилення контролю за перевезенням великовантажних вантажів було придбано облдержадміністрацією за кошти обласного бюджету та передано в користування Подільському міжрегіональному управлінню Укртрансбезпеки.

Деталі тут: http://zhytomyr-rda.gov.ua/vitalij-bunechko-nasha-meta-zberehty-avtoshliakhy-zhytomyrskoi-oblasti-vid-rujnuvannia-video/