Відповідно до ст. 52, ст. 54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Плану роботи виконавчого комітету Брусилівської селищної ради на І півріччя 2021 року, керуючись Інструкцією з документування управлінської інформації в електронній формі та організації роботи з електронними документами в діловодстві, електронного міжвідомчого обміну та Інструкцією з діловодства в Брусилівській селищній раді, затверджених розпорядженням селищного голови від 24.11.2020 №143, виконком селищної ради. На загальний відділ селищної ради покладено обов’язки контролю виконання доручень та листів вхідної кореспонденції. До відділу  90% листів надходять в електронному вигляді,  і лише 10% поштою, усі листи підлягають реєстрації. Контрольні листи перечитуються і ставиться велика буква К із зазначеною  контрольною датою.

 За І півріччя 2021 року до загального відділу надійшло 2294 листів вхідної кореспонденції  із них 878 контрольних.

 Секретарю виконавчого комітету селищної ради надійшло  37 листів вхідної документації із них 32 контрольних – усі виконано у зазначені терміни.

 До відділу секретаріату з питань підготовки матеріалів на розгляд ради та виконавчого комітету надійшло 55 листів вхідної документації із них 45 контрольних – усі виконано у зазначені терміни.

 До загального відділу селищної ради надійшло 32 листи вхідної документації із них 16 контрольних - усі виконано у зазначені терміни.

 До відділу комунальної власності надійшло 122 листи вхідної документації із них 42  контрольних, усі виконано у зазначені терміни.

 До сектору надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, екології та військового обліку надійшло 172 листи із низ 53 контрольні усі виконано у зазначені терміни.

 До відділу юридичного забезпечення селищної ради надійшло 257 листів вхідної документації із них 200 контрольних  – усі виконано у зазначені терміни.

 До відділу фінансів селищної ради надійшло 124 листи вхідної документації із них 29 контрольних  – усі виконано у зазначені терміни.

 До відділу  планування, економічного розвитку, торгівлі та інвестицій селищної ради надійшло 117 листів вхідної документації із них 48 контрольних  – усі виконано у зазначені терміни.

 До відділу освіти та спорту селищної ради надійшло 88 листів вхідної документації із них 44 контрольних, усі виконано у зазначені терміни.

 До відділу культури, туризму та діяльності засобів масової інформації селищної ради надійшло 102 листів вхідної документації із них 23 контрольних усі виконано у зазначені терміни.

 До служби у справах дітей селищної ради надійшло 75 листів вхідної документації із них 24 контрольних  – усі виконано у зазначені терміни.

  До відділу організаційно – кадрового забезпечення селищної ради надійшов 31 лист вхідної документації із них 22 контрольних  – усі виконано у зазначені терміни.

  До відділу містобудування, архітектури та земельних відносин селищної ради надійшло 178 листи вхідної документації із них 97 контрольних усі виконано у зазначені терміни, хоч і з порушеними термінами.

 До відділу соціального захисту населення селищної ради  надійшло 172 листи вхідної документації із них 90 контрольних усі виконано у зазначені терміни.

 До відділу «Центру надання адміністративних послуг» надійшло 66 листів вхідної документації із них 42 контрольних  – усі виконано у зазначені терміни.

  До відділу самоврядного контролю селищної ради надійшло 5 листів 3 з них контрольні, усі виконано.

 Директору комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» надійшло 142 листи вхідної документації із них 64 листи контрольні усі виконано у зазначені терміни.

 Головному лікарю Комунального некомерційного підприємства «Брусилів лікарня» надійшов 9 листи вхідної документації, жодного контрольного.

 Головному лікарю  комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» надійшло 7 листів вхідної документації із них 4 контрольних  – усі виконано у зазначені терміни.

  Для виконуючих обов’язків старост селищної ради надійшло 9 листів вхідної кореспонденції, жодного контрольного.

 Загальний відділ веде електронний перелік документів, які знаходиться на виконанні в структурних підрозділах селищної ради, комунальних установах, службах з терміном інформування щомісячні, щоквартальні, щопіврічні та річні, а саме 129 контрольних листів:

Щомісячних – 47;

Щоквартальних – 50;

Що піврічних – 11;

Щорічних – 21.

 Найбільшу кількість контрольних документів отримує відділ юридичного забезпечення – 200, на  другому місці відділ архітектури та земельних відносин селищної ради - 97 та на третьому місці відділ соціального захисту – 90.

 Щокварталу  в електронному вигляді я нагадую про контролі та щосереди на оперативних нарадах письмово.

 Об’єм документообігу з кожним роком все збільшується і прохання до керівників структурних підрозділів селищної ради своєчасно надавати інформації на контрольні листи та доручення.

 

Мирослава ПЕТРИЧКО, начальник загального відділу

 селищної ради