Брусилівська районна філія, вивчивши термінову потребу у працівниках  підприємства ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», організувала міні-ярмарок вакансій для безробітних – 01.07.2021 року. ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» займається ремонтом дорожнього покриття та запрошує на роботу  дорожніх працівників, машиністів котка, автогрейдера, бульдозера, фрезера, маніпулятора, інженера дорожнього руху тощо. Такі заходи дають змогу донести інформацію про наявні вакансії до широкого кола осіб, які шукають роботу, напряму поспілкуватися з роботодавцем. У роботодавця ж – є можливість презентувати своє підприємство, провести попередні співбесіди з претендентами на вакантні місця.

   Міні-ярмарок вакансій відбувся за участі представника ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» пана Махмута, директора філії Олександра Дрозда та 15 безробітних, що перебувають на обліку в районній службі зайнятості.

  Пан Махмут розповів про діяльність підприємства, кваліфікаційні вимоги до претендентів, умови праці, підвозу до місця проведення робіт. Графік роботи з 7.00 до 19.00, безкоштовний обід, заробітна плата - 14000 грн..

  Директор філії Олександр Дрозд наголосив, що в умовах Брусилівського району, при нестачі вакансій - це є хороша пропозиція для офіційного працевлаштування, збільшення свого професійного досвіду та матеріального забезпечення.

  Шестеро осіб пройшли індивідуальні співбесіди з роботодавцем та виявили бажання працевлаштуватися дорожніми робітниками на даному підприємстві.