Минають роки, пливуть дні за днями… Та є один день, який ніколи не буде стертий із пам’яті нашого народу. Це 9 травня 1945 року– дата, яка проголосила визволення Європи від нацистських загарбників і перемогу усього людства над злом війни. Минуло 76  років з тієї травневої ночі, коли замовкли останні постріли гармат, коли прийшов довгожданий, вистражданий мир, оплачений дорогою ціною крові і сліз.

  Сьогодні, 9 травня у Брусилові та у населених пунктах Брусилівської селищної територіальної громади пройшли мітинги та були покладені квіти до пам'ятників з нагоди 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ветеранів, учасників війни  та учасників  бойових дій, солдатських вдів, дітей війни  та всіх присутніх з величним святом весни привітали секретар  Брусилівської  селищної ради Віктор Шкуратівський, голова районної організації ветеранів війни і праці Микола Гаєвський, голова районної організації ветеранів Афганістану та воїнів-інтернаціоналістів Віктор Кучеренко та  учасник АТО Андрій Хрущ.  

  Свої вітання і пісні  всім  учасникам святкового мітингу подарували Ольга Скуратівська та народний ансамбль «Чарівниця» селищного Будинку культури. Вірш  «Я знаю» читала Діана Лінійчук учениця Брусилівського ліцею імені Г.Готовчиця.

   Не щезне в пам'яті людській, не піде  в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого   народу - його битва і його перемога над фашистами… Вічний вогонь палає, дзвонить у далі століть, вічний вогонь закликає: «Щастя живих бережіть!!!».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису