Відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради оголошує конкурс на  заміщення вакантної посади директора Ставищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Брусилівської селищної ради (поштова адреса: 12610, Житомирська область, Брусилівський район, с. Ставище, вул. Житомирська, 103).

    Умови оплати праці: посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно строкового трудового договору, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2007 № 643 «Про затвердження розмірів підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) та додаткової оплати за окремі види педагогічної діяльності у співвідношенні до тарифної ставки», наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», наказу Міністерства освіти і науки України від 15.04.1993 №102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти», інших нормативних документів.

  Відповідно  до Закону України «Про повну загальну середню освіту», наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Типового положення про конкурс на посаду керівника державного, комунального закладу загальної середньої освіти» від 28.04.2018 року № 291, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16.04.2018 року  за № 454/31906, рішення сесії Брусилівської селищної ради «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Брусилівської селищної ради» від 04.09.2018 р. № 660 затверджено кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу: посаду керівника закладу може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста) та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психологічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

   Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради такі документи:

  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (додаток 1,2);
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копію паспорта громадянина України;
  • копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невідємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж        педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;
  • довідку про відсутність судимості;
  • довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;

 -   перспективний  план  (програма) розвитку  закладу  загальної  середньої  освіти,  на  посаду  керівника  якого  оголошено  конкурс, що  повинен  містити  пропозиції  щодо матеріально-технічного  забезпечення,  фінансово-господарської  діяльності,  енергоефективності  освітнього  процесу  в закладі  освіти,  тощо.

   Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості.

         Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

- письмової тестової перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти;

- перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового виконання ситуаційного завдання;

- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.

   Призначення керівника закладу загальної середньої освіти, засновником якого є Брусилівська селищна  рада, здійснюється шляхом укладання строкового трудового договору на термін, що визначений Законом України «Про повну загальну середню освіту».

    Документи приймаються  з 07 по 28 травня 2021 року за адресою: 12601, смт Брусилів, вул. Митрополита Іларіона, 50, відділ освіти та спорту Брусилівської селищної ради.

    Конкурс відбудеться у залі засідань Брусилівської селищної ради  07.06.2021 р. о 10.00 за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2.

   Додаткові відомості про умови конкурсного  відбору можна отримати  за тел.0685529421 (Демянчук Людмила Миколаївна), адреса електронної пошти: brus_vos@ukr.net