Фото без опису  Керуючись ст.ст.  42, 53 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  п.п.2 ст. 6 р. 1, п.п.1 ст. 11 р. 3 Регламенту роботи виконавчого комітету Брусилівської селищної ради Житомирського району Житомирської області восьмого скликання, затвердженого рішенням виконкому селищної ради від 02.12.2020 року № 1, відбудеться десяте чергове засідання  виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого скликання 05 травня 2021 року о 10-00 годині в залі засідань за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2.

 

          На розгляд десятого засідання  виконавчого комітету  селищної ради восьмого скликання виносяться наступні питання порядку денного:

  1. Про виконання бюджету Брусилівської селищної територіальної громади за І квартал 2021 року.
  2. Про здійснення моніторингу щодо дотримання вимог антикорупційного законодавства в частині заповнення та подачі щорічних електронних декларацій за 2020 рік.
  3. Про затвердження розрахунку різниці в тарифах на послуги водопостачання Приворотським комунальним підприємством «Комунальник» за І квартал  2021 року.
  4. Про затвердження розрахунку різниці в тарифах на послуги водопостачання комунальним підприємством «Морозівське сільське комунальне підприємство» за І квартал 2021 року.
  5. Про затвердження розрахунку різниці в тарифах на послуги водопостачання Хомутецьким комунальним підприємством «Джерельце» за І квартал 2021 року.
  6. Про утворення конкурсної комісії по визначенню виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  7. Про проведення конкурсу по визначенню виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  8. Про розгляд звернень щодо видалення небезпечних та аварійних дерев.
  9. Про відзначення  Дня пам’яті та примирення, 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні та затвердження плану заходів.
  10. Про відзначення Дня матері та затвердження плану заходів.
  11. Про відзначення Дня сім’ї  та затвердження плану заходів.
  12. Про відзначення Дня Європи  та затвердження плану заходів.
  13. Про відзначення Міжнародного дня захисту дітей та затвердження плану заходів.
  14. Про затвердження плану проведення заходів на території Брусилівської селищної територіальної громади  у зв’язку з 83-ми роковинами Великого терору – масових політичних репресій 1937-1938 років.
  15. Про надання матеріальної допомоги громадянам.  
  16. Про надання дозволів на вчинення правочинів.  
  17. Про  упорядкування поштових адрес. 
  18. Різне.

 

 

 

Селищний  голова                  (підпис існує)                                    Володимир ГАБЕНЕЦЬ