19 лютого відбувся семінар-нарада працівників культури Брусилівської селищної ради. На зібранні було підведено підсумки онлайн-фестивалю "Чарівні мелодії зимових свят". Призерами фестивалю стали: народний вокальний ансамбль "Молодички" Йосипівського сільського клубу (1 місце), народний фольклорно-етнографічний колектив "Здвижаночка" Покришівського сільського Будинку культури (2 місце), Тетяна Збінська, аматорка Йосипівського сільського клубу (3 місце). Також вручено подяки переможцям V Міжнародного фестивалю-конкурсу "Самоцвіти-онлайн": тріо "Дзвін" Приворотського сільського Будинку культури та Ользі Скуратівській - аматорці Брусилівського селищного Будинку культури, які зайняли відповідно 1 та 2 місця. Всі переможці отримали подарунки. На семінарі презентувала свої роботи - ляльки-мотанки Гудзь Ліна Степанівна директор Покришівського сільського Будинку культури.

  Також на зібранні були розглянуті питання: про ліміти на використання енергоресурсів, про прийняття Колективного договору в новій редакції, про підсумки конкурсу читців до 150-річчя з Дня народження Лесі Українки та інше.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису