Фото без опису

   ПРАВИЛА

благоустрою території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади

 

 

 

 

                                                                                                      ПРОЄКТ

Фото без опису

БРУСИЛІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ  ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

_________СЕСІЇ  БРУСИЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВОСЬМОГО  СКЛИКАННЯ

 

від ______ 20__ р.                                                                                                                 №__

 

Про затвердження Правил

благоустрою  території

населених пунктів Брусилівської

селищної територіальної громади

 

         Керуючись ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», з метою забезпечення благоустрою, чистоти і порядку на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади, підвищення відповідальності посадових осіб підприємств, установ, організацій, незалежно від форм власності, і громадян за стан благоустрою та санітарний стан територій, враховуючи пропозиції постійних комісій з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської діяльності, етики та місцевого самоврядування, та з питань земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади, планування та забудови територій  від___________селищна рада  

 

 ВИРІШИЛА:

 

         1.Затвердити Правила  благоустрою території населених пунктів  Брусилівської селищної територіальної громади ( додаток ).

         2.Уповноважити відділ самоврядного контролю Брусилівської селищної  ради складати адміністративні протоколи за статтею 152  Кодексу України про адміністративні правопорушення.

         3.  Відділу культури, туризму та діяльності засобів масової інформації селищної ради  організувати роботу щодо висвітлення Правил благоустрою території населених пунктів  Брусилівської селищної територіальної громади в  засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті селищної ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади, планування та забудови територій та заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Захарченка В.В.

 

Селищний голова                                                            Володимир ГАБЕНЕЦЬ