Працівники КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради та служби у справах дітей Брусилівської селищної ради 14 січня 2021 року разом із старостою Олександром Замогильним, соціальним педагогом Ставищенської ЗОШ 1-111 ступенів Брусилівської селищної ради Анастасією Недашківською, спочатку у приміщенні старостату провели робочу нараду, а потім обстежили умови проживання осіб/сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей, які перебувають під опікою та проживають на території сіл Ставище, Високе. Як відомо, ці населені пункти, а також Йосипівка та Костовці, ввійшли у грудні 2020 року до складу Брусилівської селищної ради. Всі питання щодо виявлення осіб/сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, планування організації та надання соціальних послуг, надання їм базових соціальних послуг, забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі дітей, які постраждали від жорстокого поводження, координації діяльності щодо виявлення та захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, на території цих сіл будуть здійснювати служба у справах дітей Брусилівської селищної ради та КУ «Центр надання соціальної послуг» Брусилівської селищної ради.

       Під час відвідування сімей Замогильний О.С. подарував дітям солодощі.

       Телефон служби у справах дітей- 302-55;

        телефони КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради: відділення соціальної роботи-303-02; директора та відділень-316-41.

         До відома жителів сіл Ставище, Високе, Йосипівка та Костовці. У КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради функціонує служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату. За телефоном 316-41 ви можете замовити безкоштовну соціальну послугу з перевезення до закладів охорони здоров’я, соціального захисту, центру надання адміністративних послуг, банківських установ, поштових відділень тощо, що діють на території Брусилівської селищної територіальної громади, а також раз на квартал до закладів охорони здоров’я м. Житомир. 

Фото без опису

 

 

  Валентина МАЗУРЕНКО , директор