Новорічно-різдвяні свята вже близько, тому ТОВ "Житомиргаз Збут" радий оголосити про початок акції, учасники якої можуть отримати подарунки до свят. Читайте умови акції та обов’язково беріть участь, аби зробити цю зиму ще трохи теплішою та затишнішою.

  Учасником акції автоматично стане кожен, хто сплатить "Рекомендовану суму" у рахунку за газ за листопад. «Житомиргаз Збут» розігруватиме сертифікати на загальну суму 10 000 гривень на газ та 20 теплих подарунків.

Серед призів:

  • 10 сертифікатів по 1000 грн на газ;
  • 10 термокружок;
  • 10 пледів.

 

  Акція триватиме з 5 до 30 грудня 2020 року. Переможців буде обрано 31.12.2020 за допомогою сервісу random.org.

 

   У грудні рахунки клієнтів міститимуть інформацію про вартість природного газу, спожитого у листопаді, та обсяг очікуваного споживання у грудні. Також у квитанціях окремим рядком буде зазначена «Рекомендована сума», яка і включає в себе вартість природнього газу (спожитого в листопаді) та обсяг очікуваного споживання. Кожен, хто сплатить «Рекомендовану суму» автоматично братиме участь у розіграші теплих подарунків.

 

  «Сума очікуваного споживання у поточному місяці визначається для кожного клієнта індивідуально, - пояснює директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська, -  і залежить від об’єму споживання газу у грудні минулого року з врахуванням динаміки використання ресурсу за останні 12 місяців».

 

   Такий платіж дозволяє попередити появу заборгованості за природний газ. Сплативши за газ наперед, ви не хвилюватиметеся про це, скажімо, під час тривалих новорічних вихідних чи відпустки.

 

   Варто зазначити, якщо внесений платіж виявиться більшим від вартості газу, спожитого по факту, це буде враховано та відображено у рахунку наступного місяця як переплата. Зверніть увагу, оплата «очікуваного споживання» залишається на вибір клієнта. Ви самі маєте вирішити – зручно так оплачувати газ чи ні.

 

   Водночас, усі хто сплатять «Рекомендовану суму» отримають можливість стати учасниками акції та розіграшу теплих подарунків.

 

   Деталі акції на офіційному сайті ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" та на сторінці компанії у мережі Фейсбук.

 

   Твій газзбут – надійний та зручний для кожного.