Фото без опису   Ціна природного газу в грудні залишається на рівні попереднього місяця. Так, у перший зимовий місяць газ коштуватиме 8,89785 грн за кубометр.

  Фахівці ТОВ «Житомиргаз Збут» доклали максимум зусиль, аби побутові споживачі Житомирської області у грудні за газ розраховувались за ціною листопада.

 

  Незважаючи на початок опалювального сезону і підвищення попиту на газ, спеціалістам підприємства вдалося зберегти ціну. Уникнути підвищення вартості природного газу у грудні вдалося також завдяки тому, що протягом останнього місяця на європейських біржах не відбулося зростання ціни, якого всі очікували.

  Важливо знати, що зниженню ціни на природний газ на ринку може сприяти продаж газу, який видобувається державними компаніями в Україні, на прозорих і відкритих біржових торгах, доступ до участі в яких мали б всі постачальники. Адже український енергоресурс дешевший, ніж імпортний.

 У перерахунку на енергоодиниці наразі вартість газу це 0,83941 грн/кВт-год. Відповідна інформація оновлена та оприлюднена на сайті «Житомиргаз Збуту».