День Гідності та Свободи – одне зі знакових державних свят у новітній історії України. Воно приурочене двом революціям в Україні – Помаранчевій революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Щороку День гідності та свободи українці відзначають 21 листопада – в річницю початку Євромайдану.

  Цей день – це день і радощів, і смутку. Революція Гідності, яка розпочалася з виходу молоді на Майдан Незалежності 21 листопада 2013 року, назавжди змінила українців. Не залишались осторонь національної боротьби і наші земляки. Ми довели, що здатні згуртуватися навколо великої мети – свободи і незалежності.

  Сьогодні, в переддень, 21 листопада, Брусилівська об'єднана територіальна громада разом з всією Україною згадує ці події. О 10:00  Брусилівський селищний голова Володимир Габенець, голова Брусилівської райдержадміністрації Сергій Бакуменко та голова Брусилівської районної ради Ніна Рафальська поклали квіти до пам’ятника синам і дочкам, які загинули за незалежність, цілісність і гідність України, хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, загиблих воїнів АТО.

  Свобода варта того, щоб за неї боротися! І ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної сотні, героїв-добровольців, які прямо з Майдану йшли на фронт і віддавали життя заради України і її свободи, ставши справжнім взірцем для наступних поколінь.

Герої не вмирають!

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без опису