ПЕРШІ МІСЦЕВІ ВИБОРИ
25 ЖОВТНЯ 2020 РОКУ

Брусилівська селищна територіальна виборча комісія

 Житомирського району Житомирської області

П О С Т А Н О В А

смт. Брусилів

19год. 20 хв.

20 жовтня 2020 року                                                                                      110

Про зміни в складі дільничних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів

Відповідно до статті 34, статті 204 Виборчого кодексу України Брусилівська селищна територіальна виборча комісія

 

ПОСТАНОВЛЯЄ:

Внести зміни до складу дільничних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, утворених та сформованих Брусилівською селищною територіальною виборчою комісією Житомирського району Житомирської області.

Зміни в складі дільничних виборчих комісій дільниць №180165,№180171,№180177,№180185,№180162,№180182,№180182,№,180173,№180168,№180155,№180167,

Припинити достроково повноваження члена комісії:№180165

Барсук Єлізавета Іванівна, 1972 року народження – від Житомирської районної партійної організації «СЛУГА НАРОДУ» (у зв'язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб'єктом, за подання якого кандидатуру такого члена було виключено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Кузьмич Яна Павлівна, 1992 року народження від Житомирської районної партійної організації «СЛУГА НАРОДУ».

Припинити достроково повноваження члена комісії:№180171

Марієвська Людмила Петрівна, 1973 року народження від Житомирської територіальної організації Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ». ( у зв'язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб'єктом, за подання якого кандидатуру такого члена було виключено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Коковін Олександр Володимирович, 1987 року народження від Житомирської територіальної організації  Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ».

  

Припинити достроково повноваження члена комісії:№180177

Кузьмич Микола Степанович, 1966 року народження – від Житомирської районної партійної організації «СЛУГА НАРОДУ» (у зв'язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб'єктом, за подання якого кандидатуру такого члена було виключено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Новосельцева Валентина Степанівна, 1953 року народження від Житомирської районної партійної організації «СЛУГА НАРОДУ».

Припинити достроково повноваження члена комісії:№180185

Скуратівська Ольга Олександрівна, 1977 року народження від Житомирської територіальної організації Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ». ( у зв'язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб'єктом, за подання якого кандидатуру такого члена було виключено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Чумак Людмила Анатолівна, 1974 року народження від Житомирської територіальної організації  Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ».

            Припинити достроково повноваження члена комісії:№180162

Ковальчук Людмила Іванівна, 1971 року народження – від Житомирської районної партійної організації «СЛУГА НАРОДУ» (у зв'язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб'єктом, за подання якого кандидатуру такого члена було виключено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Романюк Тетяна Миколаївна, 1968 року народження від Житомирської районної партійної організації «СЛУГА НАРОДУ».

Припинити достроково повноваження члена комісії:№180182

Романюк Тетяна Миколаївна, 1968 року народження від Житомирської територіальної організації Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ». ( у зв'язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб'єктом, за подання якого кандидатуру такого члена було виключено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Бобко Валентина Антонівна, 1964 року народження від Житомирської територіальної організації  Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ».

Припинити достроково повноваження члена комісії:№180182

Приходько Людмила Григорівна, 1971 року народження від Житомирської територіальної організації Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ». ( у зв'язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб'єктом, за подання якого кандидатуру такого члена було виключено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Нурімова Любов Андріївна, 1977 року народження від Житомирської територіальної організації  Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ».

Припинити достроково повноваження члена комісії:№180173

Коковін Олександр Володимирович, 1987 року народження – від Житомирської районної партійної організації «СЛУГА НАРОДУ» (у зв'язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб'єктом, за подання якого кандидатуру такого члена було виключено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Бут Вікторія Вікторівна, 1991 року народження від Житомирської районної партійної організації «СЛУГА НАРОДУ»

Припинити достроково повноваження члена комісії:№180168

Врубльвська Любов Леонідівна, 1984 року народження від Житомирської територіальної організації Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ». ( у зв'язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб'єктом, за подання якого кандидатуру такого члена було виключено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Філатьєва Наталія Анатолівна, 1986 року народження від Житомирської територіальної організації  Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ».

Припинити достроково повноваження члена комісії:№180155

Кравченко Галина Тимофіївна, 1971 року народження – від Житомирської районної партійної організації «СЛУГА НАРОДУ» (у зв'язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб'єктом, за подання якого кандидатуру такого члена було виключено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Волошенко Любов Петрівна, 1965  року народження від Житомирської районної партійної організації «СЛУГА НАРОДУ».

Припинити достроково повноваження члена комісії:№180167

Філатьєва Наталія Анатолівна, 1984 року народження від Житомирської територіальної організації Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ». ( у зв'язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб'єктом, за подання якого кандидатуру такого члена було виключено до складу виборчої комісії).

Включити до складу цієї комісії:

Врубльовська Любов Леонідівна, 1984 року народження від Житомирської територіальної організації  Політичної партії «СЛУГА НАРОДУ».

 

Голова виборчої комісії                                                                          Халак К. В.

                                                                      

Секретар виборчої комісії                                      МП                       Потійчук В. О.