Фото без описуФонд громади Житомира запрошує до участі у програмі із розвитку самозайнятості ВПО, які проживають у Житомирській області.

Організатор проекту - Фонд громади Житомира у співпраці із Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Уряду Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії (DFID – UK Department for International Development).

До участі у проекті запрошуються: внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької, Луганської областей та Криму, учасники АТО та місцеві мешканці віком 18 - 60 (жінки та чоловіки).

Вимоги до учасників: самозайняті особи, а також ті, хто хоче пройти навчання та отримати нову спеціальність або підвищити кваліфікацію.

Програма передбачає видачу грантів на придбання обладнання: для самозайнятості – до 625 фунтів стерлінгів. А також оплату курсів професійної орієнтації – до 350 фунтів стерлінгів.

Як долучитися до проекту? Зателефонувати до Фонду громади Житомира за номерами телефонів: 093-718-64-27 (Марина), 050-712-59-70 (роб), 0412 46-10-86 (роб), 068-991-64-63 (Вікторія) та подати коротку заявку на співбесіду. Завітати до офісу Фонду громади Житомира для короткої бесіди та заповнення анкети учасника за адресою: майдан Згоди, 6, м.Житомир.

Надати копії наступних документів: довідки ВПО (лише для переселенців), посвідчення учасника АТО; усіх сторінок паспорту та ідентифікаційного коду.

Заявки на участь у програмі приймають до 30 грудня 2017 року (включно). Передбачається конкурсний відбір кандидатів на участь у програмі.

 

УПСЗН Брусилівської РДА