Фото без опису   Брусилівська селищна рада, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», оголошує конкурс на заміщення вакантої  посади -   відділу сімейної, молодіжної політики та  охорони здоров’я Брусилівської селищної ради – головний спеціаліст (1 посадова особа).

                         

  Основні кваліфікаційні вимоги до кандидата на посаду - вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою.

  Знання  Конституції України; законів України "Про місцеве самоврядування в Україні""Про службу в органах місцевого самоврядування""Про запобігання корупції", інші закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування, реалізації визначених повноважень; укази і розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері.

Без вимог до стажу роботи.

  Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом організаційно-кадрового забезпечення Брусилівської селищної ради.

  Документи приймаються протягом 30 календарних днів з часу опублікування оголошення (до 08.08.2020 включно) за адресою:

12601, Житомирська область, Брусилівський район, смт. Брусилів,

вул. Небесної Сотні, 2

Телефон для довідок:  30473  

                  

  Перед подачею необхідних документів на заміщення вакантних посад осіб місцевого самоврядування відповідно до ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції»  кандидати  на посади уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування повинні подати електронну декларацію за минулий рік (тип декларації – кандидата на посаду).

 

 

 

 

Алла ВОЛОШЕНКО, секретар селищної ради