Фото без опису

         Сьогодні, 28 червня, в Україні відзначають  День молоді - свято юності, веселощів та позитиву. День молоді в Україні не має фіксованої дати, оскільки щорічно відзначається в останню неділю червня. У цьому році він співпадає з Днем Конституції України.

   Зазвичай святкування Дня молоді відбувається досить гучно: концерти та фестивалі, заходи, змагання та майстер-класи, спрямовані на навчання, оздоровлення, та розвиток культурного життя серед української молоді.

   Однак у цьому році доведеться обійтися без флешмобів, концертів, феєрверків та інших масштабних заходів. Адже в Україні продовжено карантин, і незважаючи на послаблення, у багатьох регіонах країни ситуація усе ще досить напружена.

   Для того, щоб уникнути захворюваності на гостру респараторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, масові заходи усе ще під забороною.

   Тому, можна взяти участь у віртуальній лекції або тренінгу, переглянути фільми, відправитися на прогулянку до парку, зайнятися вивченням англійської або іншої мови онлайн, тайм-менеджментом, взяти участь у віртуальних заняттях із акторської, кулінарної або будь-якої іншої майстерності згідно своїх уподобань.

   В умовах карантину, молоді варто навчитися реалізовувати свої найсміливіші надії. Це свято запалу й творчості, енергії, натхнення й самопізнання. А ще - це любов і романтика, пізнання чогось нового й незвіданого.

  Дуже хочеться, щоб українська молодь була активною, цілеспрямованою, позитивною, вірила в успіх, розвивалася та отримувала від життя максимум задоволення.

   Молодь повинна приносити користь нашому суспільству. Адже важливо, щоб сучасні молоді люди навчилися ставити цілі й досягати їх.

    Рухайтеся, самовдосконалюйтеся, залишайтеся патріотами своєї країни!

 

 

 

          Марія ШАРАМКО, начальник відділу соціальної, сімейної,

молодіжної, політики та охорони

здоров’я селищної ради