Шановні громадяни, з метою недопущення корупційної складової з боку працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області та своєчасного реагування на зловживання владою посадовими особами ДСНС.

 

  Звертаємо Вашу увагу на те, що про корупційні правопорушення та інші службові зловживання з боку посадових осіб та працівників Управління ДСНС України у Житомирській області, Ви можете повідомити письмово за адресою: 10008, м. Житомир, вул. Святослава Ріхтера 33, звернутися електронним листом на адресу sbu@zt.dsns.gov.ua, за телефоном +38(0412) 48-03-47, набрати номер «телефон довіри»  ДСНС України +38(044) 289-12-41 та відправити електронний лист на адресу terminova_upk@dsns.gov.ua

  Також повідомляємо, що на офіційному веб-порталі Державної служби України з надзвичайних ситуацій у розділі «Звернення громадян» функціонує рубрика «інтернет-приймальня», за допомогою якої, Ви маєте можливість звернутися до Державної служби України з надзвичайних ситуацій, дана рубрика доступна на веб-сайті Управління ДСНС України у Житомирській області у відповідному розділі.