Фото без опису     Шановні земляки, 26 квітня  в нашій країні і по всьому світу буде відзначатись 34-а річниця, яка віддаляє нас від Чорнобильської катастрофи.
  Але пам'ять про безсмертний подвиг ліквідаторів Чорнобильської катастрофи, які віддали своє здоров’я, а багато хто й життя, не проливши при цьому жодної краплини чужої крові, не згасне в наших серцях.
   Враховуючи факт та умови карантину в нашій країні, пропоную всім небайдужим до подвигу ліквідаторів Чорнобильської катастрофи приєднатись до всесвітньої акції «Запали свічку пам'яті» і запалити вдома свічку пам'яті і виставити її на вікно, а 26 квітня знайти можливість покласти квіти до пам'ятника «Жертвам Чорнобильської трагедії», який розміщений біля Центру зайнятості, у зручний для кожного час. У наших серцях, у серцях прийдешніх поколінь житимуть імена тих, хто собою захистив світ від атомного лиха, хто передчасно пішов від нас, уражений Чорнобилем. Схилімо голови, вклонімся їм низько… А всім нам бажаємо міцного здоров’я, довгих років життя, щастя і злагоди у наших родинах, мирного неба над Україною.

 

 

      Г.Андреєва, голова районної громадської організації «Союз Чорнобиль»