Фото без описуБрусилівська селищна рада Брусилівського району Житомирської області оголошує про початок формування  конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади  директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради.

 

 

 

 

 

Відповідно до Положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради, затвердженого рішенням 43 сесії 7 скликання Брусилівської селищної ради  від  25.01.2020 № 1400, до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради входять не менш як п’ять осіб у рівній кількості представників суб’єктів системи надання соціальних послуг, визначених статтею 8 Закону України «Про соціальні послуги».

  Термін подання пропозицій для участі у конкурсній комісії з 01 квітня 2020 року по 10 квітня 2020 року до 17 год. 30 хв.

  Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії приймаються за адресою: 12601, Житомирська область, Брусилівський район, смт.Брусилів, вул.Небесної Сотні, 2.

   За додатковою інформацією звертайтесь:

електронна пошта: famsoz_med@ukr.net, конт. тел. (04162) 30155.

  З умовами та етапами проведення конкурсного відбору можна ознайомитись у Положенні про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття посади директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради затвердженого рішенням 43 сесії 7 скликання Брусилівської селищної ради  від  25.01.2020 № 1400.

 

 

 

  Володимир ГАБЕНЕЦЬ, селищний голова