26 березня в 6 державній пожежно-рятувальній частині (смт Брусилів) Управління ДСНС у Житомирській області відбулася урочиста церемонія передачі обладнання для ліквідації загорання сухої рослинності та лісових пожеж. Два мотооприскувачі Vitals Master MS 7750b рятувальникам подарував місцевий благодійник Андрій Сорока. Мотооприскувачі врази полегшать роботу вогнеборців та прискорять ліквідацію пожеж, що помітно зменшить збитки для держави.

   Враховуючи те, що обладнання нове, для ознайомлення та правильного використання рятувальники одразу випробували його на місці, і переконалися у перевагах конструктивного виконання та легкого використання його у повсякденній роботі.

  Керівник рятувальної служби району Олександр Дзядевич щиро подякував благодійнику за допомогу у зміцненні матеріально-технічної бази підрозділу. Наголосив, що у зв’язку з великою кількістю пожеж на відкритій території, зокрема через спалювання сухої рослинності, мотооприскувачі є надзвичайно важливими для оперативного гасіння пожеж в екосистемах.