Фото без опису 

   Відповідно до розпорядження селищного голови  №31 від 24.03.2020 року на час карантину, запровадженого з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, організовано підвезення медичних  працівників  КНП «Брусилівська лікарня» та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Брусилівської селищної ради, працівників Брусилівського районного ВП Коростишівського ВП ГУНП в Житомирській області, Брусилівського районного сектору управління ДСНС у Житомирській області до місця роботи та у зворотньому напрямку.

    Також для забезпечення підвезення працівників екстрених служб виділено 2 автобуси і затверджено маршрути.

  На час карантину, запровадженого з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 водії та транспортні засоби, зазначені в пп. 3.1. п. 3 даного розпорядження підпорядковуються головному лікарю КНП «Брусилівська лікарня» Хабазі Сергію Володимировичу.

  Забезпечуються засобами індивідуального захисту водії, зазначені в пп. 3.1. п. 3 даного розпорядження, здійснюється обробка автобусів дезінфікуючими засобами перед виходом їх на маршрут, та по його завершенню.

 (З розпорядженням селищного голови можна ознайомитись за посиланням https://brusylivska-gromada.gov.ua/docs/358232/ ).