Фото без опису    На виконання Закону України «Про благоустрій населених пунктів», рішення 4 сесії 7 скликання Брусилівської селищної ради від 07.02.2017р. № 41 «Про встановлення правил благоустрою території населених пунктів Брусилівської селищної ради» та рішення виконавчого комітету Брусилівської селищної ради від 03.03.2020р. № 1174 «Про закріплення територій по благоустрою на території населених пунктів Брусилівської селищної ради» (повний текст рішень висвітлено на Веб-сайті селищної ради в рубриці «офіційні документи») юридичні особи та фізичні особи-підприємці прибирають свою, а також закріплену селищною радою територію.

Вищенаведеними нормативними актами зобов’язано постійно забезпечувати належний стан благоустрою:

  • заключити договір на вивезення сміття з КП «Добробут» селищної ради;
  • встановити урни для сміття та постійно дбати про їх очищення;
  • забезпечити впорядкування газонів, квітників, належний естететичний вигляд приміщень, постійне прибрання та утримання в чистоті закріпленої селищною радою території.

  Попереджаємо, що відповідно до ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення порушення державних стандартів, правил і норм у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на посадових осіб, громадян - суб’єктів підприємницької діяльності - від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що станом на поточний рік становить від 850 до 1 700 грн.

 

Брусилівська селищна рада