Фото без опису Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», виконано проект містобудівної документації – Генеральний план селища Брусилів Брусилівського району Житомирської області.

     Містобудівна документація розробляється з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови та ландшафтної організації території населеного пункту, призначених для комплексної забудови чи реконструкції;

     Проект містобудівної документація виконаний на підставі Рішення Брусилівської селищної ради Брусилівського  району Житомирської області № 90 від 27.03.2017 р. Про розробку (коригування) генеральних планів населених пунктів селищної ради. «Генеральний план селища Брусилів Брусилівського району Житомирської області розроблений  у відповідності до ДБН Б.1.1-15:2012 «Склад та зміст генерального плану населеного пункту».

   Основні техніко-економічні показники: площа проектування – 1853,5313 га,  населення –  4,774 тис. чол,  житловий фонд – 271,2 м2, довжина вулиць з твердим покриттям – 78,8 км.

   Замовник: Брусилівська селищна рада Брусилівського району Житомирської області;

   Розробник: ТОВ «УКРНПІЦИВІЛЬБУД» вул. Волошкова, 28А, с. Софіївська Борщагівська, Києво-Cвятошинський район;

    Детально ознайомитися з проектом містобудівної документації, пояснювальною  запискою, розділом “Охорона  навколишнього природного середовища”, який розробляється у  складі проекту містобудівної документації та одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку можливо у Відділі містобудування, архітектури та земельних відносин Брусилівської селищної ради за адресою: вул. Митрополита Іларіона, 50, смт. Брусилів, 12601.

   Пропозиції надаються до кабінету відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Брусилівської селищної ради Брусилівського району Житомирської області, вул. Митрополита Іларіона, 50, смт. Брусилів, 12601;

     Пропозиції приймаються і розглядаються відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 №555 (зі змінами), в письмовому вигляді із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, особистим підписом; пропозиції приймаються в термін                                   з 14.02.2020р до 14.03.2020 р. включно.

     Громадські слухання щодо розгляду проекту містобудівної документації та розділу “Охорона  навколишнього природного середовища”, відбудуться 16.03.2020р о 14-00 за адресою: Житомирська область Брусилівський район селище Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 (в залі засідань селищної ради).

ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН СЕЛИЩА БРУСИЛІВ. ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА.