Система газопостачання області повністю готова до опалювального сезону 2019-2020. Вчасно проведений комплекс робіт фахівцями АТ «Житомиргаз» надає можливість в повній мірі забезпечити підключення до газорозподілу усіх теплопостачальних компаній області.  

  На підготовку газотранспортної системи області до опалювального сезону цьогоріч було витрачено 21,353 млн грн коштів підприємства. Були проведені поточні та капітальні ремонти елементів системи газопостачання, зокрема надважливого газорегулюючого обладнання: газорегуляторних пунктів (ГРП), шафових газорегуляторних пунктів (ШРП). Проведені поточні роботи з електро-хімічного захисту системи газопостачання. 

    «Колектив АТ «Житомиргаз» доклав усіх зусиль, щоб усі теплопостачальні компанії області були вчасно приєднані до газорозподілу і в частині технічної готовності, і в затверджених об’ємах газу. Обсяг робіт по підготовці до опалювального сезону дуже значний, кошти були витрачені із бюджету підприємства. Хоча товариство вже декілька років поспіль працює, попри збитковіть», - розповідає директор технічний Сергій Колесник.

   Опалення у Житомирі можуть увімкнути як тільки температура повітря буде нижче 8 градусів – на це є рішення міськвиконкому. Тепер вчасний початок опалювального сезону залежить від керівників ТКЕ та органів місцевої влади.  

 

 

 

 

.