4 жовтня встановлено Днем жалоби за загиблими мешканцями Брусилівської селищної ради, під час проведення антитерористичної операції. З цієї нагоди біля памятника синам і дочкам, які загинули за незалежність, гідність та цілісність України, зібрались жителі громади щоб вшанувати пам'ять земляків, які боролися за права та свободу українського народу, загинули під час Революції гідності та полягли в бойових зіткненнях з російсько-терористичним агресором на сході України.

Хвилиною мовчання вшанували наших земляків Нечипоренка Анатолія Ілліча, Сидорчука Юрія Володимировича, Жабенка Юрія Леонідовича, Кірілова Даніїла Олександровича та Стельмаха Олександра Миколайовича. Вони не шкодуючи свого життя, виборювали права та свободу українського народу.

Для проведення поминальної панахиди були запрошені: настоятель Свято-Воскресенської церкви Православної церкви України Олег Романина, настоятель парафії Святого духа Римсько-католицької церкви Олег Козаченко та пастор церкви «Світло Євангеліє» Ярослав Пуйда.

Скорботою, болем та тугою були пронизані слова секретаря Брусилівської селищної ради Алли Волошенко, голови районної ради Ніни Рафальської, керівника апарату Брусилівської районної державної адміністрації Любові Павлюк. Від учасників АТО до слова був запрошений голова громадської організації «Атошник Брусилівщини» Сергій Сербін.

Фото без опису

 

Директор Брусилівського СБК Ксенія Федишина