Фото без опису 

  Статтею 33 Закону України «Про відходи» забороняється несанкціоноване  самовільне скидання і розміщення відходів, у тому числі і побутових. 
    Виконавчим комітетом селищної ради 03.07.2019 року прийнято ряд важливих для громади рішень стосовно упорядкування питань управління відходами, зокрема прийняті рішення № 880,881,882:
    Про визнання результатів засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Брусилівської  селищної ради, - переможцем визначено комунальне підприємство «Добробут» Брусилівської селищної ради;
Про встановлення тарифів на вивіз твердих побутових відходів (ТПВ) з територій населених пунктів Брусилівської селищної ради комунальним підприємством «Добробут» Брусилівської селищної ради. 
    Затверджено тарифи на послугу з вивезення 1 м3 твердих побутових відходів:
- для населення – 160,00 грн. з ПДВ (вартість 1 мішка з розрахунку об’єму мішка 0,125м3 – 20,00 грн.);
- для бюджетних установ – 176,00 грн. з ПДВ (вартість 1 мішка з розрахунку об’єму мішка 0,125м3 – 22,00 грн.);
- для інших категорій споживачів – 188,88 грн. з ПДВ (вартість 1 мішка з розрахунку об’єму мішка 0,125м3 – 23,61 грн.).
   Про затвердження графіка вивозу твердих побутових відходів комунальним підприємством «Добробут» Брусилівської селищної ради з територій населених пунктів Брусилівської селищної ради.
(з повними текстами рішень виконкому можна ознайомитись на офіційному сайті селищної ради в рубриці «Офіційні документи».).
ШАНОВНІ КЕРІВНИКИ УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, ПІДПРИЄМСТВ НЕ ЗАЛЕЖНО ВІД ФОРМ ВЛАСНОСТІ ТА СПД ФІЗИЧНІ ТА ЮРИДИЧНІ ОСОБИ, ЯКІ ЗДІЙСНЮЮТЬ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ НА ТЕРИТОРІЇ БРУСИЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!
   Просимо в найкоротший термін заключити договори на отримання послуг з вивезення твердих побутових відходів з КП «Добробут» селищної ради. Вивіз сміття без заключення договору з КП «Добробут» та / або не в мішках з логотипом КП «Добробут» здійснюватись НЕ БУДЕ. Консультації можна отримати за телефоном 30096.


                                                            Відділ комунальної власності,            
                                                                           надзвичайних ситуацій,
                                                                           цивільного захисту населення 
                                                                           та екології  селищної ради